Gratis webinar 'Leidinggeven aan virtuele teams' - 17 mei 2018

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum17 mei 2018 09:30 - 10:30

LocatieOnline

Opmerkingen

Samenwerken met een team dat elkaar niet iedere dag ziet

Steeds meer organisaties bieden flexibiliteit qua tijd en/of plaats van werken. Als medewerkers daadwerkelijk gebruik gaan maken van die flexibiliteit dan betekent dat vaak dat de manier van samenwerken binnen teams verandert. Je komt elkaar immers niet meer automatisch iedere dag tegen bij de koffieautomaat. Dat vraagt nieuwe dingen van medewerkers én van leidinggevenden.

 

In de praktijk zien we veel vooroordelen over de (on)mogelijkheden van samenwerken in virtuele teams. Zo zou je elkaar “nooit meer zien” en is “samenwerking alleen mogelijk als je samen in een ruimte zit”. De werkelijkheid is een stuk genuanceerder en er zijn allerlei mogelijkheden, tips en trucs om flexibel én effectief samen te werken. Wil je weten hoe jij en jouw organisatie hiermee om kunnen gaan? Meld je dan aan voor ons gratis webinar.

 

Op 17 mei geven we ons gratis webinar Leidinggeven aan virtuele teams van een uur, met daarin de volgende onderwerpen:

  • Flexibiliteit en teamwork
  • (A)synchroon samenwerken
  • Aan de slag – tips voor leidinggevenden

Voor wie

Onze webinars zijn interactief. Je wordt gevraagd om actief mee te denken en input te geven. Zo leer je niet alleen van onze expertise maar ook van je collega-deelnemers. Het webinar is bedoeld voor leidinggevenden en HR professionals.

 

Vragen? Mail Susan Smulders of bel/whatsapp haar via 06-45 766 097