Gratis webinar: "The Future of Work is tijd- en plaatsonafhankelijk" - 24 januari 2019

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement.

Dit evenement is voorbij.

Datum24 januari 2019 09:30 - 10:30

LocatieOnline

Opmerkingen

Een sleutel voor het vinden en binden van de juiste mensen in een krappe arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verkrapt snel en dus wordt het aantrekken en behouden van talent een steeds grotere uitdaging. Een van de sleutels is het bieden van meer flexibiliteit en meer invloed op tijd en/of plaats van werken. Uit onderzoek van de Manpower Group (2017) bleek dat maar liefst 46% van de Nederlandse werknemers flexibiliteit in de top 3 van arbeidsvoorwaarden plaatst. Tel daarbij op dat met alle technologie van tegenwoordig heel veel werkzaamheden ook daadwerkelijk buiten de kaders van “9 tot 5” en “kantoor” kunnen worden uitgevoerd en je hebt alle reden om serieus te kijken naar de mogelijkheden die jouw organisatie kan bieden.

Wanneer

Op 24 januari geven we het gratis webinar 'The Future of Work is tijd- en plaatsonafhankelijk',  met daarin de volgende onderwerpen:

  • Flexibiliteit – wat willen werknemers?
  • Tijd- en/of plaatsonafhankelijk werken – wat kun je bieden als werkgever?
  • Aan de slag – hoe zorg je dat flexibiliteit werkt in jouw organisatie?

Voor wie

Onze webinars zijn interactief. Je wordt gevraagd om actief mee te denken en input te geven. Zo leer je niet alleen van onze expertise maar ook van je collega-deelnemers. Het webinar is bedoeld voor leidinggevenden en HR professionals.

Vragen?

Mail Susan Smulders of bel/whatsapp haar via 06-45 766 097.